Бесплатна online припрема завршног испитаBesplatna online priprema za završni ispit - www.mala-matura.com
 

Mala-matura.com je projekat besplatne online pripremne nastave za završni ispit, nastao pod pokroviteljstvom Srednje škole za informacione tehnologije ITHS, akreditovane od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Cilj ovog projekta je da svim osnovcima koje očekuje upis u srednje škole i gimnazije omogući besplatnu i visokokvalitetnu pripremnu nastavu.


Online kursevi iz srpskog jezika i matematike sa sajta www.mala-matura.com su osmišljeni tako da učeniicma, kroz niz interaktivnih lekcija i testova, pomognu u savladavanju kompletnog gradiva potrebnog za polaganje završnog ispita. Svoje znanje učenici mogu da provere na simulaciji ispita sa zvaničnim zadacima iz zbirke Ministarstva prosvete, a u svakom trenutku na raspolaganju su im profesori, spremni da odgovore na pitanja, pomognu u rešavanju nedoumica i pruže podršku u učenju. 

Bez dugih sati provedenih uz knjigu i bez uzimanja privatnih časova, učenici će, uz sajt www.mala-matura.com, položiti završni ispit bez muke i upisati školu koju žele. 

Čitav proces je izuzetno jednostavan. Nakon registracije, potrebno je da se ulogujete, pokrenete online kurs koji je podeljen po oblastima, preko zanimljivih interaktivnih lekcija savladate deo po deo gredava, a onda, posle svakog dela, proverite znanje na testu. Odmah ćete videti koliko ste naučili, šta bi trebalo da ponovite i, što je najvažnije, da li ćete položiti. 

Tim stručnjaka koji je osmislio ove kurseve zna koje su oblasti najteže i najsuvoparnije za usvajanje. Njima je posvećena najveća pažnja, a celokupno gradivo je prezentovano i objašnjeno u obliku prilagođenom učenikovim interesovanjima i mogućnostima, u cilju da ih što potpunije i brže usvoji.

Najteži i najzanimljiviji primeri detaljnije su objašnjeni na eduWall-u na sajtu, i na našoj Facebook stranici (https://www.facebook.com/MalaMaturaCom), gde učenici, pored objašnjenja i saveta profesora, mogu pratiti i odgovore i iskustva svojih vršnjaka.

Mala-matura.com je najbrži i najlakši način da se pripremite za završni ispit, potpuno besplatno.
Proverite zašto na www.mala-matura.com.

Uputstvo za korišćenje sajta mala-matura.com:

http://www.youtube.com/watch?v=BswbozOAdLo


 Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај