Džudo

Датум: 24. Maj 2016 13:24 Категорија: Новости

Pojedinačno prvenstvo Srbije u Džudo-u za Osnovne i Srednje škole  održano je 12. 05. 2016. g, u Nišu u sportskoj hali „Čair“ u organizaciji Džudo saveza Srbije. Na ovom takmičenju učestvovalo je preko 500 takmičara 
Cvetković Milica učenica  Oš,, Duško Radović,, iz Sremčice takmičila se u kategoriji do 48 kg učenika od V - VIII razreda. Sjajnim pobedama u tri meča uspela je da udje u finale uz malo sreće a i naklonosti sudije prema takmičarki iz Vojvodine igubila je meč sa jednom kaznom i tako postala Vice šampion Srbije ( II mesto) popravivši rezultat od prošle godina kada je osvojila III mesto. Šampionka Srbije i najusešnija takmičarka na pojedinačnom prvenstvu Srbije pridružila je još jednu titulu Vice Šampionke Srbije na Školskoj Olimpijadi. Čestitamo na ovom uspehu i ujedno joj želimo uspešan nastup na Predstojećem Balkanskom prvenstvu koje će biti održano 24.06.2016 g u Skoplju.
Svakako treba napomenuti i uspeh na pojedinačnom prvensvu Srbije  takmičarke i učenice iste škole  Djekić Teodore koja je zauzela III mesto i Milovanović Miljane V mesto. Nažalos ove dve takmićarke sprečile su prethodne povrede pa nisu nastupile na Školskom prvenstu svakako bi uspeh naših učenica bio daleko veći.
       
      



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај