РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ТАЛЕНТЕ

Датум: 19. Septembar 2018 11:12 Категорија: Новости

Као и предходних 18 година и ове године Регионални центар за таленте Београд 2, врши пријем нових полазника.
Овогодишњи циклус рада центра планирамо да започнемо почетком октобра, како би се уклопили у календаре међународних такмичења, јер наши полазници учествују на десетак међународних такмичења.
Сходно томе желимо да пружимо могућност већем броју ученика да буду у конкуренцији за иста, па је овогодишњи процес идентификације неопходно обавити до почетка октобра.
Програми рада Центра су подељени у две категорије и то :

  1. Ученици 7 и 8 разреда – Програм увођења ученика у научно истраживачке процесе,
  2. Ученици млађих разреда 3-6 по програмима за полазнике млађе јуниоре по научним дисциплинама.
Први сегмент процеса идентификације, тестирање/ смо предвидели да спроведемо 22,23,29 и 30 септембра у просторијама Центра, Устаничка 64/VI.
Ученици се самостално пријављују електронском пријавом на линк   https://goo.gl/forms/2ZkmSIEfzhSUS6lF3  са сајта : http://centarzatalente.edu.rs/news/ или са сајта http://www.centarzatalente.com/archives/5509
Уколико је немогуће да ученици присуствују тестирању у заказаним терминима постараћемо се да се тестирање обави у школи. 
Ученици који су у ранијем периоду прошли процес идентификације а заинтересовани су да у школској 2018/19 години учествују у раду Центра могу се пријавити електронским путем на сајтовима : http://centarzatalente.edu.rs/news/  или http://www.centarzatalente.com/archives/5503 
путем линка    
https://goo.gl/forms/29isF78gpHDxfSsi1   
 
 




Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај