ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК

Датум: 07. Maj 2020 19:32 Категорија: Новости

Поштовани родитељи,
боравак почиње од 11.маја, тачније од понедељка.
Радно време биће од 7.30h до 16.30h.
...

Родитељи су у обавези да када дете доведу у школски објекат носе маску, дезинфикују руке и пређу преко дезобаријере (која ће бити постављена на улазу). Уколико није неопходно, пожељно је да родитељ не улази у просторије школе. 
Такође, деци пре поласка у школу измерити температуру и уколико је повишена не доводити дете у школу и о томе обавестити учитељицу. 
Родитељ је у обавези да сваког дана обавести учитељицу о доласку детета за наредни дан. 
 
Групе ће бити подељене у две учионице - учионица првог и учионица другог разреда (највећи дозвољен број ученика у једној просторији је 9).
Учионица првог разреда биће учионица учитељице Гоце, док ће другаци бити у учионици учитељице Марије. 
Све учитељице продуженог боравка ће мењати дежурства. 
 
Ученици који долазе ујутру моћи ће да прате наставу емитовану на телевизији и у обавези су да, по распореду за тај дан, понесу неопходне књиге и школски прибор, маказе и лепак. 
 
У школи неће бити обезбеђен оброк за ученике и родитељи су у обавези да детету спакују флашицу воде, ручак и доручак по потреби, као и прибор уколико је неопходан. 
 
У свим просторијама продуженог боравка биће свакодневно предузете све неопходне хигијенске мере, као и прописане мере о физичкој удаљености међу ученицима. 
Подсећамо још једном да је неопходно донети потврду да оба родитеља раде и да нису код куће са дететом, а онда исту  доставити у понедељак, независно од тога да ли ће дете доћи тог дана. 
 
 
ОБАВЕШТЕЊЕ
 
Велики поздрав, 
актив продуженог боравка



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај