Упис у први разред

Датум: 13. Mart 2021 21:51 Категорија: Новости

Поштовани родитељи у периоду од 22.марта ћете бити у могућности да електронски закажете термин за упис и тестирање за први разред основне школе. Министарство просвете, науке и технолошког развоја обезбедило је родитељима подршку у вези са еЗаказивањем термина за упис и тестирање детета у ОШ. Сва питања и недоумице у вези са заказивањем термина можете поставити на контакт телефон: 011/735-05-57.
Упис ученика у први разред ОШ обавља се у периоду од 01.04.2021. године.


Упис ученика у први разред школске 2021/22. године вршиће се електронским путем преко портала еУправе  од 01.04.2021.год.

Захваљујући електронској услузи еУпис родитељи не доносе документацију у школу, већ се она прибавља по службеној дужности електронским путем (ИЗУЗЕТНО: уколико је лекарски преглед обавњен код приватног лекара, потребно је да га родитељ донесе у школу). Преко апликације еУпис извршиће се повлачење података о ученику (извод из матичне књиге рођених, евиденције пребивалишта и доказ о обављеном лекарском прегледу) и упис. Након уписа детета у школу, истог дана, психолог, односно педагог школе вршиће тестирање детета.

Документација потребна за упис:
  • Извод из матичне књиге рођених
  • Уверење о похађању предшколског програма
  • Доказ о лекарском прегледу детета
  • Доказ о пребивалишту родитеља



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај