ПРОЈЕКАТ СКАЈФИ - додатна настава из физике за основну школу

Датум: 04. Oktobar 2013 01:06 Категорија: Новости


Удружење физичара Омега у сарадњи са Друштвом физичара Србије и подружницом ДФС Ниш организују бесплатну онлајн додатну наставу и припреме за такмичења  из физике, ученика шестог, седмог и осмог разреда основних школа са целе територије Републике Србије у току целе школске 2013/14. године. Програм ћемо реализовати на Мудл (Moodle) платформи Удружења, која се налази на веб адреси http://moodle.omegafizika.rs/. Након пријављивања отворићемо налоге за ученике и наставника и о томе Вас обавестити.


 

Наставу ученици могу да прате како из Дигиталних кабинета својих школа, тако и код куће, у време и на начин  који им највише одговара. Наставници ће бити у могућности да прате активности и рад својих ученика, али и да узму учешће у раду ако то желе.

Пројекат је настао након низа успешних година учешћа на такмичењима наших ученика, организације Кампа и Школе физике, организације онлајн обука наставника и многобројних активности усмерених на побољшање наставе физике и примене ИКТ у настави.

Све активности у току пројекта усклађене су са наставним плановима и  програмима рада као и са календаром такмичења које прописује Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

Попуњене Пријаве (преузмите пријаву ОВДЕ) пошаљите електронском поштом на мејл omegafizika@hotmail.rs
Рок за пријављивање: до 15. oктобра 2013.


Ближа обавештења о пројекту можете добити упитом на наведени мејл или на веб адресама:
http://omegafizika.rs
http://moodle.omegafizika.rs/
http://www.dfs.rs/
http://aktivfizicaranis.wordpress.com

 
Удружење физичара „Омега“  Ниш



Пројекат Наша Школа (nasaskola.rs) © Академија Филиповић
Нека права задржана. Администратори школа су одговорни за објављени садржај