Новости

Трка за срећније детињство

Датум: 11. Oktobar 2018 09:44 Категорија: Новости

На Кошутњаку је одржана још једна ,,Трка за срећније детињство" у организацији Црвеног крста. Наши ученици традиционално учествују у такмичењу.

СЛИКЕ

Прочитај

Дечја недеља 4

Датум: 11. Oktobar 2018 09:41 Категорија: Новости

Ученици 3. разреда су поводом Дечје недеље били вредни, мали песници. Написали су и илустровали песме на тему "Моје је право да живим срећно и здраво". Радови су изложени у холу школе.

СЛИКЕ

Прочитај

Дечја недеља 3

Датум: 11. Oktobar 2018 09:35 Категорија: Новости

Прваци су обележили дечју недељу цртањем по школском дворишту на тему: здрав живот и здрава храна

СЛИКЕ

Прочитај

Моје право да живим срећно и здравo

Датум: 11. Oktobar 2018 09:32 Категорија: Новости

Спорт је нешто што чини децу здравом и срећном, па смо организовали забаван дан где су се ученици, од 4-8 разреда, наше школе испробали у оријентирингу, а поводом дечије недеље.
Моје право да живим срећно и здравo

СЛИКЕ

Прочитај

Дечја недеља 2

Датум: 11. Oktobar 2018 08:50 Категорија: Новости

Поводом Дечје недеље која ове године има тему ,,Моје право да живим срећно и здраво", ученици четвртог разреда су се бавили здравим аспектима живота кроз рециклажу. Уприличили смо и малу еко ревију модела које смо тог дана направили заједно, у мешовитим медјуодељенским групама.

СЛИКЕ

Прочитај

Дечја недеља 1

Датум: 11. Oktobar 2018 08:45 Категорија: Новости

Дечја недеља#јесењишешири# радионоца са родитељима#шетња са шеширима#наши вредни креативни другаци и њихове учитељице

СЛИКЕ

Прочитај

Хуманитарна журка ОШ "Душко Радовић"

Датум: 02. Oktobar 2018 22:42 Категорија: Новости

Хуманитарна журка
ОШ "Душко Радовић" из Сремчице
прикупила 31.545,00 РСД 
са циљем да се сакупе средства и помогне болесној деци.
Више о овоме на

Podrži Život.
и
хуманитарна журка ош Душко Радовић

Прочитај

Европски Дан језика

Датум: 02. Oktobar 2018 22:40 Категорија: Новости

У нашој школи је у среду , 26.септембра обележен Европски Дан језика, у организацији актива српског језика и страних језика у корелацији са активом музичке и ликовне културе и активом биологије. 
Уценици 6/4 су на часу енглеског језика, заједно са гостима певали, глумили, говорили на енглеском, немачком, руском, француском и наравно на српском. Чули смо ,,Завештање Стефана Немање", песме ,,Кад си срећан" на енглеском, руском и немачком, разне рецитације, скечеве. Осврнули смо се на утицај учења језика на развој мозга, цртали заставе и занимљивости из европских земаља... Обележавање Европског Дана језика постало је традиција у нашој школи, с тим што нам се сваке године придружи још неко ко жели да учествује и да свој допринос.

СЛИКЕ

Прочитај

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ТАЛЕНТЕ

Датум: 19. Septembar 2018 11:12 Категорија: Новости

Као и предходних 18 година и ове године Регионални центар за таленте Београд 2, врши пријем нових полазника.
Овогодишњи циклус рада центра планирамо да започнемо почетком октобра, како би се уклопили у календаре међународних такмичења, јер наши полазници учествују на десетак међународних такмичења.
Сходно томе желимо да пружимо могућност већем броју ученика да буду у конкуренцији за иста, па је овогодишњи процес идентификације неопходно обавити до почетка октобра.
Програми рада Центра су подељени у две категорије и то :

  1. Ученици 7 и 8 разреда – Програм увођења ученика у научно истраживачке процесе,
  2. Ученици млађих разреда 3-6 по програмима за полазнике млађе јуниоре по научним дисциплинама.
Први сегмент процеса идентификације, тестирање/ смо предвидели да спроведемо 22,23,29 и 30 септембра у просторијама Центра, Устаничка 64/VI.
Ученици се самостално пријављују електронском пријавом на линк   https://goo.gl/forms/2ZkmSIEfzhSUS6lF3  са сајта : http://centarzatalente.edu.rs/news/ или са сајта http://www.centarzatalente.com/archives/5509
Уколико је немогуће да ученици присуствују тестирању у заказаним терминима постараћемо се да се тестирање обави у школи. 
Ученици који су у ранијем периоду прошли процес идентификације а заинтересовани су да у школској 2018/19 години учествују у раду Центра могу се пријавити електронским путем на сајтовима : http://centarzatalente.edu.rs/news/  или http://www.centarzatalente.com/archives/5503 
путем линка    
https://goo.gl/forms/29isF78gpHDxfSsi1   
 
 


Прочитај

Уџбеници за први разред

Датум: 01. Septembar 2018 23:31 Категорија: Новости

Поштовани родитељи, уџбенике за први разред које сте поручили преко школе можете преузети у просторијама школе у понедељак 03.09.2018. у времену од 08:00 до 10:00 часова и од 13:00 до 14:00 часова.

 

Савет родитеља

Прочитај